Long time no see

Hej älsklingar, hur mår ni? Livet här i Frederic, Wisconsin rullar på som vanligt. Men det är ett riktigt bra vanligt. Skola, sen basket, läxor, hem, äta i timmar och sen sova. Jag undrar hur jag gjort i mitt liv för att inte vara lycklig var enda sekund, för det är jag nästan nu. Visst, jag saknar min familj, mina vänner, mitt hus och mina djur ganska mycket just nu, men livet äger ändå!! Hur amazing är det inte att leva?! Skutta runt i korridorerna i skolan, inte ha några bekymmer mer än att man inte kan skratta 24/7 för alla andra börjar fråga sig om jag är helt nuts, sen spela basket och återuppleva allt från sin barndom med den sporten. Inse att man kan ha sjukt kul med det även fast man inte är hur bra som helst, skratta åt världens konstigaste saker som att man kan köpa mjölk i en påse och åt BBQ bananer. För vem vill inte köpa två liter mjölk i en påse och sen vara tvungen att dricka upp allt på en gång, för det går inte direkt att ställa en öppen påse i kylen. Jaa, där har ni det jag har skrattat åt konstant under 4 dagar nu. 

Första basketmatchen spelades i tisdags och jag är så himla stolt över att min coach lät mig spela så mycket, det måste ju betyda att jag inte är helt värdelös på det! :D 

Thanksgiving var kul! Söndag och practice där allt var helt blurry för lina ögon, men jag körde på ändå, för det var ju bara lite skumt, kan inte missa basket för att mitt huvud snurrar som ett parisehjul. Carly och Lexi tyckte jag var lite konstig som inte slutade när deras ansikten var helt suddiga, men om de inte tyckte att jag var konstig så skulle jag nog kolla upp min mentala hälsa, för jag är liksom lite känd för att inte vara helt normal. (Och det är jag stolt över, hahhaha!)

Inatt (måndag till tisdag) så kom det snö, och jag är den enda här som är överlycklig och skuttar runt för det! Tyvärr ledde snön till att killarnas basketmatch blev inställd och vår practice, till min förskräckelse och alla andras lycka, blev också inställd... Efter att ha ätit i timmar när jag kom hem så tog jag med Ursa på en prommis. Hon vet hur man ska uppföra sig, och uppskattar snön minst lika mycket som jag gör! 

Lite fina vänner och jag igår, jag smittar av mig med min weirdness!
Tonvis med lager av kläder för prommis i kylan, gossi!! 
Pussehunden vet om sanningen, snö är underbart! :) <3