Surprise

I fredags hände något galet. Fast galet på ett bra sätt, ni vet. Min mamma kom hit! Jag gick upp för trappan hemma i huset, från att ha tittat på TV, i tron om att Marias syster Theresa och hennes systers man Steve skulle ha kommit. Istället går jag upp för trappan och ser min mammas ansikte. 

Jag kan nog inte ens beskriva hur förvånad jag blev. Det var så underbart att se henne igen, min älskade mamma. ❤ 

Helgen spenderades med att gå på prommis, gå med snöskor i mörker, skotta taket och hoppa ner i snödrivor, spela basketmatch och bara vara med min mamma. Hon lagade så god mat också! Som jag har saknat mina föräldrars mat!! Jag saknar fortfarande din pappa, men nu har jag i alla fått en dos av Thomson-mat igen. ;) 

I tisdags åkte mamma vidare till Mexico, jag hoppas att hon har det bäst där nu! 




Bergskedjor

Vi har ganska mycket snö på tomten, om man säger så.
Man kan knappt se bilen bakom berget på Main Street!
Notera att Maddie's mössa och mitt headband har samma design. Aren't we awesome? ;)

Som jag gissade så blev det ingen skola idag, för det har kommit hur mycket snö som helst! Det är så mycket att plogarna har gjort en bergskedja av snö i mitten av Main Street och åker med lastbilar för att få bort den, haha! 

Jag och Maddie gick till Bean's för att äta frukost, men missade den med 10 minuter. Istället så åt vi potatismos, kyckling, majs och gravy. Sen gick vi till The Bakery. Nu ska vi hitta en ny TV-serie att vara besatta av, för vi har sett klart alla avsnitt av The Vampire Diaries som har kommit ut, och äta vårt fika! 


Snö, vad gör vi nu?




Så idag snöade det massor igen. Eller det var snarare slask som föll från himmelen, haha! I alla fall så fick vi gå hem från skolan vid 12.30, för här verkar alla vara rädda för snö... Det är så himla mycket mer snö än hemma, så man tycker ju att de borde vara vana, men icke sa Nicke! 

Jag och Maddie spenderade eftermiddagen med att baka kladdkaka, titta på OS i hockey mellan USA och Canada (USA förlorade tyvärr) och sen tittade vi på film. Mys kallar jag det! ❤ 

Efter detta smsade Rob (en familjevän) och frågade om jag och Maddie ville åka pulka med Logan och Kendall (Rob och Carey's barn). Självklart ville vi det, för barnsliga som vi är uppskattar vi nog det mer än Logan och Kendall gör, haha! Blött, tungt och djupt var det i snön, men att få mula Maddie och slänga snöbollar stora som en basketboll på henne och Logan gjorde lätt upp för det! Sen gick vi hem och drack varm choklad och jag försökte lära Kendall att stå på huvudet. Att en åttaåring inte kan detta är i mina ögon en katastrof! ;)

Perfekt dag i vintervädret, men i hemlighet drömmer jag om vår och värme... (För det är väl hemligt även fast man berättar för alla att vår inte skulle sitta helt fel just nu?)


Northwood

Igår vann både JV och varsity våra matcher mot Northwood. I scored my first point for varsity, woohoo! Fanns liksom inget bra sätt att säga det på svenska, haha. En tjej knuffade mig när jag fick the rebound, så jag fick skjuta freethrows. Jag lyckades sätta en av dem. Lycklig gjorde det mig i alla fall! 

Såhär ser jag förmodligen ut 99% av tiden på planen, lite halvgalen sådär. Min coach brukar säga "The many faces of Mimmi." Alla som sett mig rida förstår nog vad hon pratar om... :P


Mamma

Idag, den 18 februari, är det min mammas födelsedag. Jag vill bara passa på att säga grattis till henne här på bloggen. Grattis på födelsedagen mamma! ❤ 

Jag älskar dig hur mycket som helst och att få ha dig som mamma gör mig till världens lyckligaste dotter. Du är en otrolig förebild och du tror alltid på mig. När jag var på botten och det kändes som att ingenting i mitt liv gjorde mig lycklig så fanns du där. Du lät mig prata med dig, du lyssnade och hjälpte, så gott du kunde. Jag vet att du ville vara min vän och min mamma på samma gång, vilket är en utmaning, men genom att vara världens bästa mamma fyllde du tomrummet i mig.

Du har gett mig så många otroliga upplevelser och chanser. Alla våra resor har gett mig chansen att se världen och lärt mig att lita på vad jag klarar av. Att få åka som utbytesstudent till USA har inte bara gett mig en chans att utvecklas, det har gett mig en chans att finna mig själv och lära mig att hoppa för chanser utan att veta vad som väntar.

Jag hoppas att du, nu inne på ditt 53:e år, inser hur otrolig du är. Jag vill att du inser hur stark du är. Jag vill att du inser hur mycket du har lyckats med här i livet. Jag vill att du ska lära dig att inse att människor talar sanning när de säger att du är en underbar och fantastisk människa. Du har kommit så långt i livet, ibland är det viktigt att stanna upp och titta tillbaka på allt du har lyckats med, så att du inte glömmer hur långt du redan har kommit när du kämpar för framtiden. Lev i nuet mamma! 

Jag älskar dig, för alltid och för evigt. Du skämmer ut mig med flit ibland, du är knäpp, du är galen, men du är min mamma. Jag skulle inte vilja ha dig på något annat sätt! När jag hittar filmer på dig dansandes till galen musik mitt i natten så skrattar jag och gråter på samma gång. Du är underbar och jag saknar dig. Sluta aldrig att vara dig själv mamma, du är precis som du ska! ❤







Volleyball


Hela denna dagen har spenderats på Andover High School, och jag är fortfarande här. Maddie spelar club volleyball, så de har turneringar på helgerna. Club betyder att det inte är sammankopplat med skolan. :) Hennes lag vann alla sina tre matcher! Min basketcoach är coach för det här laget i volleyboll med, för er som ville veta, haha. 

Vi ska sova på hotell (med pool, woopwoop) och sen är det volleyboll imorgon igen! 

Nästan så att man blir sugen på att spela, men sen kommer man ihåg sin otroliga skicklighet med att träffa sig själv i ansiktet med en volleyboll och inser att det nog inte ens är någon idée att drömma. ;)


Dance


Igår, efter basketmatchen, så var det dans! Jag tror aldrig att jag har bytt om så fort innan, haha. Jag hann i alla fall i tid till kröningen av King and Queen, Abby och Sam vann! Precis som jag hoppades. :) Dansen hölls i skolans Performance Gym och det var kolsvart därinne, förutom de lampor som lös upp allt till neonfärger! 

Det var inte så många som kom till dansen, men jag hade kul i alla fall! :) Jag, Carly och McKenna körde på knäppa dance moves, och min och McKenna's slow dance var nog den bästa någonsin. Kan ju bara sammanfatta den med att den mest bestod av att hoppa omkring och "flyga" runt alla som faktiskt dansade slow dance, haha! Lyckad kväll i alla fall, mina vänner är bäst! ❤

Vill någon se vad jag hade på mig? ;)


Valentine's Day

Jag tror att många missförstår hela poängen med denna dag. Överallt runtomkring mig hör jag "I'm forever alone" eller "Let's be forever alone together". Jag förstår självklart vad de som säger detta menar, men de har fortfarande fel. 

Alla Hjärtans Dag är en dag för kärlek, men missförståndet är att man är ensam om man inte har en pojkvän/flickvän eller man/fru. Vi är så snabba med att se vad som är fel med allt, så vi glömmer allt som faktiskt går rätt för oss. Visst, du har ingen partner, men du har så sjukt mycket annat att vara tacksam för. Så många människor att visa din kärlek till! 

Jag vill skicka lite kärlek till alla som alltid funnits för mig där hemma. Jag älskar er alla, utan er skulle inte mitt liv vara det det är. Mamma, pappa och Doddo, vi är inte perfekta, men utan oss fyra pusselbitar så skulle inte vår familj vara hel och den skulle inte vara min familj. Jag skulle inte vilja ha den på ett annat sätt. Farmor, mormor och morfar, ni har alltid funnits där och ni har alltid gett mig så mycket lycka och kärlek. Jag älskar er! Mina kusiner är de bästa som finns, jag är så lycklig över att vi fått en chans att lära känna varandra så bra och spenderat så mycket tid tillsammans.

Sen har vi alla mina älskade vänner. Ann, utan dig vet jag inte ens vart jag skulle vara. Tack för att du alltid finns där och alltid visar mig vägen. Matilda, ditt leende gör mig så lycklig och våra kakstunder i stallet är bäst! Jag har så många jag vill skriva om, men det skulle ta hela dagen. Emma, Cicci, Sara, Lina, Matilda, Lollo, Johanna, Petra, Sara, Anna, Sofie, Axelle, Ava, listan tar inte slut... Men jag vill bara att ni alla ska veta att ni betyder oerhört mycket för mig! ❤ 

Spendera Alla Hjärtans Dag med att visa kärlek till alla som faktiskt finns där för dig. Din familj, dina vänner och dig själv. Det är vad den är menad för! 












Winter Wellness Day

Bowlingskor, hetare blir det inte! 

Yep, det är sant Mimmi. Du är inte speciellt bra på det här med att slänga ett klot över ett golv och träffa vita pinnar...

Hanna, McKenna, Rachael och jag!

"I mustache you a question! Aren't we hot?" ;)

Bion "Labor Day"!

Dessa bilder sammanflyttar typ min dag, ganska väldigt superbra dag. På förmiddagen hade vi bowling. I mitt lag var det jag, Rachel, Rachael, Hanna, McKenna och Mr Heine. Jag blev sämre och sämre för varje runda, haha! 

På eftermiddagen var bion i Siren hyrd åt oss. Jag, och de flesta andra tjejerna, ville se Labor Day, så den sändes i en salong. Haha, inte den bästa romantiska filmen kanske. Den fick mig dock att skratta, svårt att motstå när 15 minuter tillägnas till att observera paj-bakning... :P





King and Queen

För att hitta en King and Queen till Winter Week så hålls just nu tävlingar mellan fem olika par: 

Ben - Lexi
Kuech - Carly
Sam - Abby
Dan - Abbey
Eric - Susan

I måndags så blev de presenterade och hade första tävlingen under Viking Time, som vi har varje dag. Varje par fick varsina "props" och var tvungna att komma på olika användningsområden för dessa. Kuech och Carly vann överlägset, med varit set av stjärtfjädrar från tjäder eller kalkon, haha! Bäst var när de använde dem för en random pow wow! (Det är typ en traditionell dans som indianer gör. ;)) Sam är Native American, så det gjorde det bara ännu bättre! :D Sam och Abby's kreativitet med barn-pottor var oerhört underhållande också, haha... :P 

Idag var det dans som gällde. Sam och Abby's dans var absolut bäst! Speciellt när Sam råkade ... hahahahahaha!!! Aja, de vann i alla fall. Dan, med sina överdrivna höftrörelser, och Abbey, kom tvåa. Efter dem var Carly och Kuech. :) 

I hemlighet håller jag på Sam och Abby, bara för att de är helt galna båda två, men ganska awesome i alla fall. Skulle vara kul för dem! :) Men shhh, berätta inte för någon... ;)

Abby, jag och Rachael efter vårt sista meet i Cross Country. ❤


# Hush Tag #

Måndag var Girls Hush Day och onsdag var Boys Hush Day. Vad är detta då? Jo, i måndags fick alla tjejer varsin rosa Hush Tag, vilket var en pappersbit som vi skrev vårt namn på. Tejpade fast den någonstans på oss och under resten av dagen fick vi inte säga ett ord till någon kille. Om vi råkade prata med dem så fick de vår Hush Tag. I slutet av dagen så samlades de in, de tjejer som lyckades behålla sin kommer få ett pris och den killen som lyckades sno flest Hush Tags kommer också att få ett pris under fredagens Pepfest! Jag lyckades behålla min hela dagen, tjohoo! (Det faktum att min hals gjorde så ont att jag inte ens ville prata har inte med saken att göra, haha! ;))

Idag fick killarna Hush Tags, och de fick inte prata med oss tjejer. Jag lyckades dock inte sno någons Hush Tag... :P

Slem-vovve, bara för att... ❤ 


Winter Week

Ont i halsen, feber och galen hosta. Lägg till att spela 3 basketmatcher, under fyra dagar, med detta. Inte bästa kombinationen kanske, haha. Att vara envis är bra, men börjar ifrågasätta om min envishet någonsin övergår i dumhet. Svaret jag kommit fram till är: förmodligen definitivt. I lördags förlorade både JV och Varsity mot Glennwood City, men måndag och tisdag vann vi allt mot Unity och Siren. :) 

Just nu är det Winter Week, precis som Homecoming (som var i höstas), så är det en vecka som är fylld med roliga aktiviteter och avslutad med en dans. Så efter min basketmatch på fredag, på Alla Hjärtans Dag, så är det dags för att dansa. :) 

Bild från när Rachael sminkade mig till Homecoming. (Vilket var en struggel, för jag skrattade hela tiden, haha!) ❤


Just Bounce!


How to find your energy? Run until all you do is feel pleasure of using all the power and strength in your body. Push yourself over the limit, because on the other side the flow of energy never stops. Call me when you are done. While I am waiting I will be bouncing up and down everywhere I go. ⚡🌀

Target Center och Volleyboll Turnering

Maddie, får, Kinzie och jag!

Rubriken sammanfattar pretty much min helg. Skriver mer om den senare, nu ska jag sova! Lyckades slita mig från The Vampire Diaries innan klockan var mer än midnatt, så borde ju ta vara på tiden till att sova. 🌙