Sista veckan med älskade XC

Hej älskade vänner! Mer än en vecka har gått och bloggen har stått stilla, så kan det gå! Nu är jag i alla fall här och skriver. :) 

Helgen nere på gården avslutades bra, massor av fyrhjuling (däribland tävling mellan mig och Maddie mot Maria och Dave, haha!), mynt som blev mosade under tåget, kines-mat och lite mer gungande! På vägen hem på måndagen (vi hade ledigt en extra dag, tjohoo) så stannade vi och shoppade ett tag. Jag köpte skor till basketen, som inofficiellt börjar imorgon, kulkul. ;)

Tisdag och skola, sen på träningen blev vi skjutsade halvvägs till Luck och sprang hem på Ghandin därifrån. Ghandin är som en grusväg som går massor av miles i skogen. :) Vi sprang cirkus 5 miles och sen var vi kalla och döda. Jag och Kyle var snabbare än bilen hela tiden, haha, så vi fick ingen vattenpaus... 

Skola på onsdagen, vilket ni säkert kunnat gissa, haha. På träningen åkte vi till Osceola för andra gången, och jag ÄLSKAR att springa där! Det enda som var lite jobbigt var att tonvis med löv täckte stigen, så jag vet inte hur många gånger jag vrickade fötterna på hala rötter... Sen så fort jag hittade en plats där det var nada löv så slutade jag fokusera och halvt bröt av foten från benet. Lyckat, jag vet... Men efter att ha halvt dött av hur ont det gjorde började jag springa igen, haha, nej jag är inte envis. Jag sprang ca 6 miles sammanlagt. :) Jag kan även glatt rapportera till alla er där hemma att min vrist (eller vad sjuttsingen det nu heter där där benet blir till fot) fortfarande är svullen, 5 dagar senare! Men det gör inte så farligt ont, så jag ignorerar det och hoppas det går över snart, hehe. 

Torsdag och efter skolan har vi en lätt träning, haha, vi skulle springa i skogen, men det var snarare så att vi sprang så länge någon kunde se oss och sen gick vi och sjöng resten av vägen... Kan ju bara säga att om vi startar en acapella grupp, som vi verkligen funderar på att göra, så kommer alla att ha öronproppar i när vi sjunger, gahahhahahah! Sen åkte vi hem till Seth och åt spaghetti! 

Sen var det fredag och dags för vårt allra sista meet i Cross Country, eftersom det är lite speciellt så tar jag det i ett annat inlägg! ;) <3








The Farm

Hej älskade vänner, jag har inte behandlad er särskilt bra, har jag? Jag har så fullt upp här att bloggningen bara hamnar längst ner på listan av saker att göra! Förlåt för det, jag ska försöka bättra mig! :) 

Just nu sitter jag i en soffa i södra Minnesota. Vi åkte ner hit idag, bilresan tar kanske 3-4 timmar. Marias föräldrar bor här, på en gård, så vi är här och hälsar på över helgen! De odlar majs här nere, eller det är vad jag tror i alla fall, haha. Känns som att alla i Minnesota och Wisconsin odlar majs, majsfält är det enda man kan se så långt ögat når. ;) Det är i alla fall hur fint som helst här! Massor av fält och sen är huset jättemysigt! Ladorna är supergulliga med! Önskar att jag kunde visa alla er hur bra jag har det, både hemma i huset i Frederic och här. :) 

Dagen började med sovmorgon, sen dusch, packning och sen massor av bilåkande! Men med bra musik i öronen, trötta ögon och mysigheten av att vara i en bil så går det snabbt. Vi stannade och åt lunch runt 12 och efter det sov jag nog mest hela vägen, haha! När vi kom fram så var det slut på att lata sig i alla fall! Efter att vi lämnar alla väskor och så så gick jag och Maddie ut i ladan. På höloftet finns ett lååååångt rep från taket, som i sin tur håller ett litet däck. Detta är en gunga, haha! Maddie började och lyckades överleva och försäkra mig om att jag kunde överleva det med. Sen var det då min tur, haha, som den fegisen jag är så klättrade jag upp på avsatsen och sen tog det många minuters övertalning för att få mina ben att sluta skaka och mig att våga hoppa på det lilla däcket... När jag väl gjorde det och lyckades undvika faran av att dundra in i väggen på motsatt sida så insåg jag att jag faktiskt överlevde, tjohoooo! :D Haha, det var sjukt kul!!! Så vi gungade ett tag till och sjöng lite Wrecking Ball samtidigt, hahhaha. 

Efter det körde vi fyrhjuling! Tjohoooo! Vi körde omkring på små vägar runt omkring i skogen och jag dog inte här heller, om inte från hur kul det var. :) Ursa sprang med mig och Maddie mesta delen av tiden, haha, den hunden har inte lite energi hon. Vi åkte till en liten källa där vatten bubblar upp från marken, så det är kallt, i en liten betong "låda" där så fanns massor av läsk nerstucken i vattnet, lite Pippi-känsla! ;) Så vi drack lite läsk och sen åkte vi tillbaka till huset, för det blev kallt. Nu har jag mest suttit här i soffan framför en brasa och värmt mig ett tag. Snart ska vi gå och äta middag på en pub någonstans i närheten. 

Hoppas att ni är glada nu när nu fått en liten update om mitt liv, älskar er! 





Förlåt vänner

Jag vet att jag inte har skrivit på länge, men jag har haft så mycket att göra nu i typ 2 veckor! Jag lovar att jag ska skriva så fort jag får tid. :) Saknar och älskar alla er där hemma, men ni ska veta att jag har det superbra här! :D