Skrattretande

Tumblr.

Haha, skrattretande, jag vet. Men ska vi göra en deal? Nu under sommaren så kommer det nog vara ganska glest här, men i gengäld till att ni så snällt finner er i det så ska jag försöka blogga såpass mycket nästa år att ni har någorlunda koll på vad som händer med mig i USA. *Skakar hand med er för jag vet att ni går med på det, för ni har inget val.* Så, toppen, då har vi en deal! Sen har jag lite news åt er, men mer om det dyker väl upp någon gång...

I'm back!

 
Foto och redigering: Ann
 
Inte ens en månad tog det innan ett nytt inlägg kom, det måste vara något slags rekord, eller vad säger ni? Haha Mimmi, real funny! 
 
Nu är det sommarlov och lyckan är total, förhoppningsvis kommer ni se mig mer än på senaste tiden. Så går det när planeringen tryter. (Tryter, alltså hur är det ens möjligt att jag kan dessa ord?) Senaste veckan har i alla fall bestått av väldigt onödig skolgång, fast lunchen i skolan kan ha gjort dagarna värda i alla fall, och les friendos också såklart! 
 
Vi får väl ta och hoppas att vi hörs imorgon, sov gott och titta på One Tree Hill om ni vill spendera er kväll som jag kommer att göra! :)