USA

I slutet av sommaren åker jag till USA, och stannar där i ett år! Jag längtar så himla mycket, ni anar inte hur otroligt kul och underbart det ska bli! Jag är just nu mitt uppe i att fylla i alla papper som sen kommer skickas till USA, för att hitta en värdfamilj åt mig. Tänk vad coolt att någonstans i USA finns en familj som jag kommer att bo hos i 10 månader, ett hus jag kommer bo i och en skola jag kommer gå i. Åh! Något helt nytt, bort från allt jobbigt hemma och visst, jag kommer möta nya utmaningar, men i slutändan tror jag att det kommer vara otroligt! Jag kommer sakna mycket hemma, men jobbigast tror jag kommer vara att vara ifrån mina djur. Ronja har funnits vid min sida sen jag var 10 år gammal, stallet har jag ridit i sen jag var 3 år och känslan av att veta att jag aldrig mer kommer få vara skötare på Tommie är för svår för att tänka på, Trassel är min lilla prinsessa. Men i slutändan tror jag att det kommer vara värt det,nej, jag vet att det kommer vara det!
 
 
 
 

Fullt upp

Hej alla! Den här helgen har jag knappt varit hemma, men det har ändå inte hänt så mycket. Egentligen borde det bara ha varit läxorna som tog upp min tid, men de har fått vänta så snällt på mig. Fredagen började såklart i skolan, men sedan var det stallet och världens bästa häst som jag inte hade träffat på nästan fem dagar, katastrofalt! Efter det åkte jag hem till Anna, där hon, Sofie och Ava satt och skrev labbrapport. Tur att man har smarta vänner, så kan man tigga lite tips. Sen var det bara mat, spel och mys resten av kvällen!
 
På lördagen var det te-bjudning hos farmor. Det var då jag, min farmor och en tjej i min ålder som farmor känner. Väldigt roligt att träffas. Vi åt scones och drack te såklart, haha, lyckad som jag är lyckades jag bränna mig på ugnen när jag skulle ta ut sconesen. Liten katastrof blev det, men både min hand och sconesen överlevde så det var ju tur! På lördagskvällen åkte jag hem till Petra och Lollo för att titta på Melodifestivalen med några till från stallet, fast jag tror ingen tittade så mycket egentligen, haha!
 
Söndagen startade med shopping i Sollentuna Centrum med mamma, sen åkte jag till stallet och red Tommie och nu sitter jag här med datorn i knät och katten bredvid. Fin utläggning om min helg, men eftersom Lina, stackarn, inte fått något mer inlägg under helgen så fick hon nu ett stort istället, haha! 
 
Sofie, Anna och jag i somras! :)

Spring

Jag har ett projekt i skolan i idrotten just nu. Vi ska lägga upp en träningsplanering och följa den i 5 veckor. Mitt mål är att få bättre kondition och även att kunna nudda golvet med händerna när jag har raka ben. För alla som känner mig så kan man bli förvånad, för jag är ovig som ett kylskåp, men det har faktiskt gått förvånansvärt bra än så länge. Att springa har faktiskt gått bra också. Dock har jag bara sprungit 3 gånger än så länge.

Det jag egentligen ville komma fram till var att berätta hur underbart mysigt det är att vara ute och springa med min hund! Även fast man mesta delen av tiden får släpa henne efter sig, vilket betyder 10 kg extra att dra runt på, så blir man så glad när hon väl springer fram i all världens fart. Kopplet i munnen och en trött Mimmi efter. Mot slutet kommer tydligen all hennes energi fram. Haha, jag älskar min tjej så mycket!


Längtan & Lyckan

Vill ni veta vad jag längtar efter? Jag längtar tills man kan springa på skogsvägar med barr under fötterna. Fast mark helt enkelt. Tänk att kunna kubba det snabbaste du kan över en äng, känna att du är stark. Just nu när man är ute och springer så bara glider fötterna. Sladdar på kanterna av de små stigar som spårats upp i den djupa snön. Dock blir mina skor rena som jag vet inte vad, det kan man väl kalla lycka? Nja, lycka är att våren kommer snart. Lycka är att den här sommaren kommer vara underbar. Lycka är att året efter det kommer vara ett av det bästa i mitt liv. Lycka är äventyr. Lyckan kommer snart!
Överredigerad, men det kan ju vara kul det med!

As time flies by

Hej kära vänner! Nu har jag simmat uppåt och är gladare igen, kände att det här inte ska vara en plats för mina deppigheter, dessa kan jag sköta i min ensamhet. Jag är så taggad på vår och sommar nu! Efter sommaren händer saker som jag ser fram emot något otroligt. Om ni har tur kommer ni få veta vad jag håller på med genom bloggen, om inte så får ni väl ringa mig och klaga på att jag är en seg gummibjörn som bör blogga snarast, så att ni vet att jag lever. För se mig, det gör ni inte om ni inte har en ultra-mega-bra kikare hemma i huset. 
*smälter*