Eko

Saknar sommarkvällar med båtkörning och skratt. 
 
Jösses vad tomt det har varit här i några dagar. På tal om min förra mening nu, jösses har blivit mitt nya favoritord. Jag säger det hela tiden i många olika sammanhang. Lite komiskt är det faktiskt.
 
Jag har jobbat klart för kvällen med mitt engelska tal som jag ska hålla imorgon. Inledningsvis var tanken att spela in det till en video och spela upp, eftersom vi fick det if so wished. Men insåg att jag nog lär mig mer och det är nyttigare att hålla det inför klassen live. Hoppas det går bra!
 
Fredagen spenderades i Rydbo på klassfest. Mysigt var det, speciellt med taco-middag med roliga vänner innan. Lördagen var jag tillbaka hos Hobart, "min" älskade diskmaskin
 
Ser verkligen fram emot nästa helg då jag tror att den kommer bli riktigt lyckad! *Dylan O´Brien* (Haha!)

Dagarna flöt fram

 
Ser fram emot att rida Kourus idag igen på ridlektionen! Visst var det en fin bild mamma fick på honom och ponnykompisen Pontus i söndags?
 
Var fin idag bubben!

Personalparty

Vi är ganska lika när vi skrattar ju, ser man på!

Klappbryggans personalparty höll hus igår! Vi var på Ballbreaker, och det var fuuun! Mötte Sara och Hanna i Täby C innan vi åkte, tur att jag har dessa knäppa men o så underbara kusiner. Jakten och pangpangandet på fåglar gick hyfsat, racing likaså, men min svaghet är ju bowling, så där vart det kört! Hanna skulle visst vara dålig på bowling, pfft säger jag bara. ;) Jag tog henne i alla fall när det kom till att skjuta fåglar, haha! Vårt lag vann totalt, så jag ska nog sluta upp med dessa tävlings-fasoner och lugna mig. :) Tack för att ni är så fina och bra att ha.

Kourus

 
 
 
Först lite stelt och stappligt, sen lite skutt och till sist blev han en fin pojke. Idag red jag Kourus, som min mamma brukar rida varje fredag. Hans ägare ville se mig rida honom innan jag eventuellt ska få låna honom någon dag här och där. Det är sådan otrolig skillnad mellan att rida ponny och häst. Jag får mycket mer utrymme att jobba på med en häst och trots storleken krävs mindre hjälper. 
 
Kourus behövde verkligen få komma igång lite innan han satte bakbenen under sig. Lite kravlös framridning och några skutt på en åtta senare så tycker jag att vi fick till det. Men herre vad man får kämpa för att kunna sitta ned i traven, haha, han vet hur man jobbar med ryggen i alla fall. Det ska bli kul att få rida honom mer och jag ser fram emot det!

Planer

Trött som man blir av att jobba både fredag och lördag så lät jag mig själv sova länge idag. Egentligen är det det värsta som finns. När man vaknar klockan elva och inser att halva dagen är borta. Men ibland behöver kroppen sova också.
 
Sovmorgonen följdes av pannkaksfrukost och återlämnande av förrrymd Sammy, en av Ronjas många pojkvänner. Nu sitter jag här med läxorna och hoppas få klart så mycket som möjligt innan veckan drar igång. 
 
Alldeles strax ska jag ta mig till min gamla grundskola för att rösta, och sen dra vidare till Angarn för att rida en häst. Spännande ska det bli, dock har jag för mig att jag har suttit på honom innan. :) 
 
Miss my huge fur-ball and teddy bear Ursa. 

Skola, hem, OTH, springa, äta, läxor, sova. Repeat.

Från en promenad i Wisconsin.

Bottle it up

 
Herregud! Lyckan och kärleken till livet som jag känner när jag sitter på denna ponnys rygg är obeskrivlig. Jag önskar att jag kunde lägga den lyckan jag känner på flaska och plocka fram den när allt känns jobbigt. Jag kunde inte sluta le idag, det tack vare Munsboro Tommie Bowe. Han är typ helt ärligt min idol! Redan i uppvärmingen var det som att han ville visa allt han kom ihåg att vi lärde oss tillsammans. Han glänste och jobbade som min hjälte, jag blir så stolt att jag spricker. Sen var det hoppning över terräng-stockarna i hagen. Alltså vad ska jag säga, mitt leende kunde inte ha varit större. Första rundan inleddes med skuttande och en spark innan han satte av i världens trav för att få hoppa. Galoppsprången innan varje hinder var som små skutt och över hindrena så lät han mig flyga. I alla fall så flög mitt hjärta i små volter, för det var vi igen. 
 
Att växa är inte kul, för min längd komlicerar vår resas fortsättning. Jag kan ärligt säga att jag inte kunde ha varit mer nöjd med den resa vi hade tillsammans. Tack för de timmar du låter mig sväva på moln, de timmarna jag får befinna mig på din rygg. Jag är så glad att tack vare oss så kan du skapa den lyckan hos andra ryttare också, det är det enda som gör mig trygg i att det är rätt beslut att låta dig bära andra ryttare än mig varje dag. 
 
Du var min värld i två år, vilket jag kommer vara evigt tacksam för. Jag älskar dig Tommie! 

Springa rätt


Herre vilken träningsvärk jag har! Igår sprang jag 20 minuter i en backe, med en grupp jag funderar på att börja springa med. Men vi får se hur det blir med det. Sen sprang jag imorse igen. 

Ett tips jag fick igår, eller snarare en uppmaning haha, var att jag måste springa mer med rumpan. Alltså skjuta fram höfterna så man håller sig rak, luta sig med hela sin (raka!!) kropp framåt och samtidigt springa på framfoten. Det är förbannat jobbigt och svårt att tänka på allt samtidigt, men jag hoppas att jag får ett bättre löparsteg snart! 

Förundrad

Nu har jag suttit med fysiken i 6 timmar, dags att hugga tag i matten. Haha, jag dör åt hur mycket jag måste jobba för att verkligen förstå vad det är jag ens gör. Men jag vet att det kommer vara värt det! I slutändan kommer det att vara värt det, för det ska jag se till. 
 
Jag tror att det är möjligt att få A i alla ämnen om man bara bestämmer sig för att det går. Men sen tror jag även att vissa har det bra mycket lättare för vissa ämnen. Jag är duktig på att skriva, det vet jag. Jag valde ändå att gå natur, för den dag jag inser att jag vill göra något som kräver ett samhällsämne eller en litteraturkurs, då kommer jag glatt att läsa det. Jag kommer aldrig behöva sitta och läsa upp de ämnena jag tycker är otroligt svåra, för de läser jag redan idag. Nu ska jag bara se till att nå de betygsmål som jag har för detta år. Det ska gå!
 
 
 

Äntligen

 

Tror det här är första gången ni får en ful PhotoBooth bild, haha! Så taggad på skolan att det är allt jag kan tänka mig att lägga upp. ;)
 
Nu mår jag äntligen bättre igen, eller egentligen gjorde jag det redan igår, men då hände för mycket för att hinna blogga. Livet kom emellan friendooooz. Oj, är på knäpphumör idag... Kanske inte är välkommen tillbaka i klassen imorrn, haha... 
 
Red Paky igår, herrejävlar vad stark han var! Men jag lever idag, så det är okej, kände mig bara så hemsk när jag satt där och försökte få honom att inte göra en kullerbytta när mulen hamnade i backen. Det går bättre nästa gång! 
 
Nu ska jag äta lite paj och räkna lite matte, för alla vet att de går så bra ihop! ;)

Do you want to know something about me?

I am probably one of the most childish nineteen year olds where I live. Or at least the only one to admit to being childish. I wish I was brave enough to always just show that side of me to people. Unfortunately, in our society, that isn't who I'm supposed to be. I think that's why I've always enjoyed hanging out with people younger than me, not because they're more childish, but because they look up to me because of my age and therefore are more accepting of me being me. I don't have to be afraid of losing them when I show them who I am. 

This summer I really wanted to keep on being myself. In doing so, in daring to act like me, I got completely rejected and humiliated  by a person. It really hurt me. I think it hurt the way I see her. 

I want to be the girl who just stands on her head in the hall, because she doesn't care what people think. I want to be able to, because I know I will be accepted anyway. That is who I was in America. But people in Sweden aren't like Americans. So for now I'll just be Mimmi, the lost and confused. Hoping to find security in the new people around her.

Do you want to know something about me? I have trouble falling asleep, so I think too much.