Tävling

Igår, torsdag, så var det tävling i cross country! Vi skulle ta bussen från skolan klockan 15, så innan dess åkte jag, Maria och Maddie för att köpa saker till skolan. Tror att jag hittade det mesta, köpte också lite mer träningskläder för man behöver en del när man springer 5 dagar i veckan, haha.

Vi stannade på Mac Donalds för att äta lunch, för man behöver köra en bit för att hitta affärer haha, men jag måste bara kommentera en sak. En Big Mac borde ju vara en Big Mac vart man än är. Men nepp, här är den lite annorlunda om man säger så. Största skillnaden är väl att den är större, så nu passar namnet Big Mac bra.

Sen var det i alla fall tävling! Vi åkte buss i kanske en halvtimme till vi kom fram till Grantsburgs golfbana, där vi skulle springa. Det var typ 30 grader varmt och ingen skugga alls, wihoo att springa 4 km i det! Massor av backar och jättemånga som skulle springa. Vi började med att gå banan som skulle springas och sen var det dags att värma upp lite. Starten gick och jag trodde att folk skulle spurta i början, så det körde jag på, ensam, haha! Men det gjorde att de som faktiskt var snabbare än mig gick om mig och sen kunde jag hålla min plats.

Loppet var bland det jobbigaste jag har gjort i mitt liv! Det var så varmt och mina ben dog efter typ hälften. Sprinklersarna var på på golfbanan, för att vi skulle kylas av lite, men vattnet typ bara kokade bort från mig. Jag höll i alla fall min fjärdeplats hela loppet och kom in på 20 minuter och 7 tusendelar! Det är jag väldigt nöjd med faktiskt. Jag menar fjärdeplats av 30 pers i mitt första lopp är faktiskt inte dåligt. ;)

Buss, hem, mat och sen sova, det var den dagen det!

Förlåt för kvalitén på bilden, men vad tycker ni om våra fina springklädet peeps? :P


Den kallas onsdag

Jag vet att detta publiceras direkt efter det förra, men jag vill göra klart alla dagar som varit innan så att jag bara behöver skriva om dagen som varit. Just so you know! Och sen vill jag be om ursäkt för att ni bara får gamla mobilbilder, men det är allt jag har just nu vänner, så ni får stå ut.

Onsdag och träning kl 6 igen! Vi värmde upp och sen sprang vi skolans cross country bana. Den är helt okeydokey, några jobbiga backar, men det är bara att plöja sig upp för dem!

På eftermiddagen tog vi bussen till min tränares hus och badade i hans pool, tjoho! Nej men det var väl kul, haha. Efteråt åkte vi hem till Abbys mormor, Abby är med i laget, och åt spaghetti och köttfärssås för att ladda upp till tävlingen dagen efter. Sen hem och sova, som jag numera gör klockan 22.00 på kvällen... Ni behöver inte oroa er, jag är förmodligen inte dödligt sjuk, bara ganska trött från allt nytt som händer och från att gå upp klockan 5, haha. ;)

Mamma säger att gosekatten letar efter mig. <3


Tisdag och snart dagen efter det

Tisdag och vi hade bestämt att vi skulle ha träning klockan 6 på morgonen för att slippa den värsta värmen, så upp och hoppa 5.15, tjohoo! Haha, eftersom jag somnade så tidigt så hade jag ändå sovit typ 8 timmar, yey me! Vi tränade på track-banan, det är som en löpbana. Uppvärmning och sen sprang vi "trappor"; 200 meter, 400 meter, 800 meter, 400 meter och sist 200 meter igen. Jag är definitivt som snabbast på 800, 200 är inte min grej alls, haha.

Resten av dagen flöt jag mest runt i huset med Maddie och hennes kompisar. Det enda aktiva vi gjorde var att göra Jell-O och sen äta den. Inte en ny favorit måste jag säga... På kvällen hade volleybollaget, som Maddie spelar i, en kompismatch så jag tittade på. De är duktiga! Sen åt vi kinaplingplong mat!

Okej, jag orkar inte bråka med blogg-appen fast jag vet hur mycket det suger med inlägg utan bilder, men nu får ni stackare ett utan dem i alla fall.


Måndag

Lite lättare att få hjärnan att komma ihåg måndag än söndag, men fortfarande inte lätt. (Nu ska jag låta lite gammaldags och säga "skämt åsido".) Måndag var första cross country träningen, tjohooo! Vi började klockan 8 så jag gick helt enkelt bara upp och sen skjutsade Maria mig till skolan.

Träningen började med att vi joggade för att värma upp, sen gjorde vi en massa jobbiga saker som man får träningsvärk av (t ex utfallssteg) och efter det sprang vi typ 3 miles. 3 miles är ungefär 4,8 km. Det var så varmt! Alla var helt dränkta när vi kom tillbaka till skolan.

Efter träningen så hade vi ett möte med studievägledaren och jag valde mina kurser. Jag visar er mitt schema någon gång så ni får se. Men efter det tror jag inte att jag gjorde något särskilt tills på kvällen då jag tittade på Maddies volleybollträning. Sen åt vi middag och efter det lyckades jag somna i en fotölj IGEN, medan jag, Maddie och hennes kompisar tittade på Pitch perfect.

Jag vet att ni älskar mig för dessa långa inlägg, tur att jag skriver dem åt er!


Söndag

Okej, nu ska jag få min sega hjärna att komma ihåg vad jag gjorde i söndags... Jag vaknade klockan 7 och gick upp och åt frukost, intressant att veta, I know. Sen när jag var klar gick jag och Maddie ut och hon visade mig runt i Frederic. Det är inte så stort här, så det tog kanske en halvtimme att gå omkring och få se det mesta. Vi köpte även saker så vi kunde baka cupcakes, för det var Daves födelsedag. Dave är alltså pappan i familjen som jag bor hos, och Maddie är dottern. Efter det tog vi cyklarna och tittade bara snabbt förbi skolan.

Eftersom det är så sjukt varmt här så åkte vi och badade och åt glass, wiho, haha. På kvällen var några familjekompisar här och åt middag, och sen somnade jag i en fåtölj medan alla försökte få mig att förstå hur man spelar amerikans fotboll. Det var väl det som hände under min första dag i Frederic, så alla som bara älskar mina långa utläggningar om mina dagar kan ju se fram emot att läsa om min måndag snart!


USA

Hej alla människor på svensk mark! I lördags åkte jag och kom fram till USA, det var en av de konstigaste dagarna i mitt liv. Jag sov 40 minuter från fredagen till lördagen och sen gick jag upp klockan 4 för att åka till flygplatsen. Dags att säga hejdå till familjen. Man är liksom medveten om att man ska vara borta från dem i 10 månader men man kan inte riktigt greppa det. Dags att flyga i alla fall. Först flög vi till London i 3 timmar och bytte flyg där, jag sov typ hela vägen. Sen Chicago, 8 timmar och 30 minuter, jag sov typ hela vägen. Sen till Minneapolis, 1 timme 30 minuter, jag sov typ hela vägen. Jag sov mycket kan man väl förkorta det till...

Familjen är verkligen hur bra som helst! Alla är jättegulliga och jaa, vet inte vad mer jag kan säga än att jag trivs jättebra här!

I måndags hade jag min första träning med Cross Country laget. Jag gissar att det är ganska bra att det första man gör när man träffar nya människor som man ska gå i skola med är att stekas medan man tränar och inte direkt se så charmig ut som man kan. Jag menar då behöver man inte oroa sig för hur man ser ut i skolan sen för de vet att man kan se ännu värre ut, haha! Men för övrigt var cross country hur kul som helst, eller alltså det finns ju olika sätt att förklara vad kul är, men jag gillade det i alla fall!

Det är riktigt varmt här just nu, alla säger att det är väldigt ovanligt. Det enda jag vet är att jag inte kan gå utanför dörren utan att bli helt dränkt, gissa då hur jag ser ut när jag springer...

Nu kanske det blir lite jobbigt för er att läsa allt jag har skrivit, så jag babblar på i ett nytt inlägg sen. Hoppas att allt är bra i Sverige och att ni överlever utan mig!